Yüz Yıkama Jeli Önerisi

 

Şu günlerde yüzümü köpürterek yıkama lüksümü geri dönmüş bulunuyorum. Bu ne bulunmaz bir nimetmiş anlatamam. Vallahi kim ne derse desin köpürmeyen temizleme sütleri yüz yıkama jelleri falan yüzü gerçekten iyi temizlemiyor. Özellikle makyaj yapanlar için bence hiç bi numarası yok o ürünlerin. Yaş 30'a 2 var, aman kırışmıyım yüzümü zorlamiim derken bir sürü markanın yüz temizleme ürünlerini kullandım. En son Avene'in yüz temizleme jelini kullandım hatta.. İnanın elimi yıkamaya falan başladım son zamanlarda o kadar bence işe yaramıyorlar.

Sonuçta bütün bayanlar gün içinde az ya da çok makyaj yapıyorlar. Fondoten sürmek şart değil, allıktı fardı derken bir sürü ürün sürüyoruz yüzmüze ve akşam eve gelince hepsini tertemiz yıkayıp yüzümüz nefes alsın istiyoruz. Tabi cildi çoookk hassas olup da "ben elimi bile yüzüme sürmem" modunda olanları ayrı tutuyorum, ancak normal cilt tipine sahip kişiler için bence yüz temizleme sütleri gerçek temizleyici değiller. Ben mesela Avene'le yüzümü yıkadıktan sonra cildimi tonikle sildiğimde pamuğun üstünde oluşan kire baktığımda yüzümün gerçekten temizlenmediğini görebiliyordum. Hatta yüzümü yıkadıktan sonra ferahlık hissi bile bırakmıyor, yağlı gibi bir his oluşuyordu. Temizleme sütlerinden bahsetmiyorum bile, onlar daha da beter. Bu durumdan artık çok sıkılınca biraz daha köpüren bir jel arayışına girmiştim ki tesadüf eser, şu yazımda bahsettiğim  Neutrogena'ın Visibly Clear Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli'yle karşılaştım Gratiste. Daha önce bi kaç yerde görmüştüm, denk gelince bi şans veriyim kendisine dedim.

Şu sıralar kendim için yaptığım en iyi şey oldu desem abartmam. İçinde minik peeling pıtırcıkları var, ancak çok sert değiller, cildi zorlamıyor fazla. Hafiften köpürerek de temizlenme hissini harika bir şekilde geçiriyor insana. Cildimin gerçekten temizlendiğini hissediyorum kısacası. Yüzümü kuruladıktan sonra da cildime hiç bişey sürmesem bile günü geçirebilecek gibi hissediyorum, nitekim cildimi asla kurutmadı hatta fresh bir his bıraktı. Sabah akşam mutlu mesut yüzümü yıkıyorum:)
Üstelik şu anda tanıtım fiyatı nedeniyle indirimde. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Yorumlar

  1. sana katılıyorum,tedaviden önce bende neutrogena kullanıyordum. çok da memnundum. Şimdi nivea kullanıyorum ama o da köpük :)) bir şekilde köpük veya köpüren ürün olmalı benim için.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. köpürmeden ruhumuz rahat etmiyor dimi nugili..
      Yaşasın köpük:)

      Sil
  2. Ben bu konuda son zamanlarda oldukça müşkülpesent bir insan oldum sanırım:( bilgiğin yurdum sabunu ile yıkıyorum cildimi, açıkcası dünya kadar ürün denemişliğim var hiçbirinde gözle farkedilir bir değişiklik göremedim. tonik kullanıyorum sadece ama bu konuya eğilicim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi bir temizleyici bulmak gerçekten çok zor oldu. Güvendiğimiz markadalr bile bizi kazıklıyor.
      Denemeni tavsiye ederim.

      Sil
  3. Neutrogena
    (¯`v´¯)
    `·.¸.·´
    ¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
    (¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥♥♥

    YanıtlaSil
  4. alıp almama konusunda kararsızdım fakat yazınızdan sonra hemen alıyorum :)
    http://forbeautyy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Ben daha bugün aldım 4-5 saat önce sürdüm sivilceli yere lan bildiğin geciyo çok mutluyum :D

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben de bugun aldim yuz yikama jeli, sivi sabun gibi. Birazdan denicem, hafif sivilce tedavisi goruyorum. Umarim mutlu olurum aldigim icinnnn

    YanıtlaSil
  7. Bioder in cilt temizleme olarak BIO-CLEAN olarak 2 si 1 arada Temizleyici peeling Jel i çıkmış. harika bir ürün. denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  8. merhaba sayfanızı takipteyim müsaitseniz beklerim :) sevgiler http://apaydindunyam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Bu ağır bir ürün problemli ciltlere hiç tavsiye etmem. Benim yüzümü mahvetti. Ben eczaneden Zigavus Isolde'nin yüz temizleme jelini aldım. Gayet güzel cildimde hiçbir sorun yaratmadı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder