Birinci Evlilik Yıldönümü Tatilimiz:) (05/05/2013)

Bazen zamanın akış hızı insanı hayrete düşürüyor. Daha dün benden hoşlamıyo mu diye içim içimi kemirirken ve karşısında ne yapıcağımı bilemeden saçmalıyıp dururken, sevgili olduk, evlendik bide üstüne bir yılı devirdik. Umarım herkes aşık olduğu, hayalinde yaşattığı kişiyle evlenme şansını yakalar. Evlilik insanın hayatının neredeyse tamamını kapsıyor . Mutsuz bir evliliğin içinde olan kişilerin hayata genel olarak bakışları da karamsarlaşıyor. Allah kimseye yaşatmasın. Ben eşime çok aşık olmuştum ve onun hayaliyle uyurdum.. Allaha çok şükür ki şimdi yanımda:)




Birbirimize hediye almak yerine bir günlük kaçamak yapmayı tercih ettik. Gidiceğimiz oteli bir gün öncesine kadar bilmiyorudum, eşimin bana süprizi oldu. O günlerde ders çalışma modunda olduğum için, valiz toplama işini aynı günün sabahında elbirliğiyle hallettik. Zaten birgün için fazla eşyaya ihtiyaç olmuyor malum. Sabah hızlı bir kahvaltı yaptık. Aslında vakit bulabilsem mutfak masasının bu haftaki konsepti olarak masamı hazırlayıp sizinle paylaşmak istiyordum ama blogta çok vakit geçirmeye başlayıp dersleri savsaklayınca bildiğinizi "kocam kızıyo" mod on oldu:)



İnciraltından dolaşarak, güzel güzel yollardan geçerek bildiğiniz tatil havasına girdik. Kısa ama çok eğlenceli bir yolculuk oldu. Eşimin tercihi Balçova Kaya Termal Otel olmuş. Evlilik yıl dönümümüz pazar gününe denk geldiği için bir gece konakladık. Şehir içinde olması ve bu mevsimde ılık termal havuzunun olması tercih sebebi..















Maalesef otele girdiğim andan itibaren hemen tatil moduna girdiğim için otelle ilgili hiç fotoğrafım yok. Web sitesinden bulduğum fotğraflarla devam ediyorum. Üstteki otelin uzaktan bir görüntüsü. Arkası orman, şehir içinde bildiğiniz oksijen deposu bir köşe..
































Odamıza yerleşir yerleşmez hemen kendimizi termal havuza attik. Alttaki resimde görünen ana havuzun olduğu bölümde güneşlendikten sonra ben bi küçük ayak parmağımı sokup ısı kontrolü yaptıktan sonra soğuk olduğuna karar verip, termal havuza koşturdum:) Su sıcaklığı 27 dereceydi. Ne sıcak ne soğuk, ısıtılmış havuz kıvamındaydı. Havuzda epey bir vakit geçirdikten sonra Spa'sını kullanmak için içeri geçtik.



Termal otel olması nedeniyle güçlü bir spası vardı otelin. Termal jakuzi en ayırt edici olandı. Ancak benim bacaklarımda kılcal damar varisi olduğu için çok sıcakla temas durumunda ağrı yapıyor. Oyüzden termal jakuziden faydalanamadım. Ama eşim maşallah bıraksan sabahlıycaktı Spa'da:)




Akşam hazırlanıp Ala Cart'ta yemek yedik. Şansımıza o gün Galatasaray'ın maçı vardı ve şampiyon olduğunu ilan etti. İkimizde Galatasaraylıyız, çok güzel denk geldi. Tam yemeğe başlamışken bir de havai fişekler patladı:) Sanki İzmir bizi kutladı:) 

Geçen sene balayındayken de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi vardı. Otelde Digitürk yayını olmadığı için otelin dışında bir kafede maçı izleyip, şampiyonluğumuzu kutlamıştık. Bu sene yine denk geldi. Totem yapmış olalım, biz evli olduğumuz sürece Galatasaray şampiyon olmaya devam etsin. E biz hiç ayrılmayacağımıza göre demek ki Fenerin artık hiç şansı yok :))




Son kare de bi tanecik, biricik, yegane o güne ait fotoğrafım olsun. İkimizin birlikte olduğu bir karenin olmadığına inanabiliyor musunuz? O kadar tatil moduna girdik ki, aklımıza gelmedi.
Bu yazıyı bi şekilde okuyacağını biliyorum.
Nice mutlu aşkla dolu senelere Kocacım..

Yorumlar

  1. Masaya bayıldım, bu desenli peçete olayına ben de sardım:) Aşk dolu yıldönümler diliyorum yavrucum:) Birlikte foto olaymış iyiymiş..Mucka mucka

    YanıtlaSil
  2. Sağol yavrucum. Ben de seni muckkaa:)

    YanıtlaSil
  3. Ayy darısı bizlere olsunnn inşaallaaahhh :) Nice musmutlu yıllara beraber diyelimm Bide Maşallahhımız eksik olmasınn:)
    Galatasaraylı olmannaa ayrıca sevındımm kii :) Ama malesef nişanlım Pis Fenevlii :):):)
    Öpüyorummm kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin ev baya renkli olucak desene biri fener biri gs:)) ben de optum seni tatlim, darısı basına:)))

      Sil
  4. Karşında onun olduğunu biliyorsun ya fotoğrafa gerek yok. Tebrik ederim, hiç ayrılmayın... Bizim evlilik yıldönümümüzde Temmuz'da ve bir sene olacak. Aklımda bir sürü plan var. Sizinki de çok güzel bir kutlama olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin kuşucum.. Valla ben bu sınav stresinden hiç bi hazırlık yapamadım.
      Neyse ki eşim düşünmüş bişeyler.
      Sen benim gibi yapma hazırlan:)

      Sil
  5. Umarim seven kalbiniz bir ömür ayrılmaz :) eşimle benimde inşallah ;) Bizimde yaklaşıyo bir aydan az kaldı bakalim bizi neler bekliyo :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:)
      Aramızda bu kadar çok yeni, evli olması harika.
      Eminim sizin ki de çok güzel geçicektir:)

      Sil
  6. bizim de eşimle birlikte çekilmiş az fotoğrafımız var:) Tatil çok iyi olmuş hediyeden daha mantıklı bence. Mutlu yıllar diliyorum size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:)
      Resim önemli aslında ama aklımıza gelmiyo.Keşke birileri bizi çekse:)

      Sil
  7. ahh canım, nice mutlu uzun senelere birlikte girin inşallahh...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder