Annekuşa Süpriz Doğumgünü

Pazar günü, yani dün, bizim evimizin minik kuşu biricik annemizin 56. yaş günüydü. Eşim o gün İzmir dışında olduğu için ben de evde yanlız olduğumdan mütevellit annemleri evime çağırdım. Aslında rahatsız olduğum için istediğim gibi hazırlanamadım ama yine eğlenceli bi doğumgünü yaşadık. Bu arada emeği geçen minik kardeşime teşekkür ediyorum.


Bir gece önce balonları şişirip uçlarına düğüm attık. "Şimdi bu da bahse konu olucak bi detay mı ne var ki balonu düğümlemekte" derseniz çok yanılırsınız ziraa düğüm atayım derken 2 balon patlattık. Balonlar hem dandik hem de biraz sert çıktı ellerimiz çok acıdı yaparken. Balonları masamın üzerindeki sıra lambanın üzerine uzunlu kısalı iplerle gelişi güzel bağladım.


Word'de hazırlayıp çıktı alıp Nice Yıllara yazdım masanın üzerine. Önceden planlanmış bir organizasyon olmadığı için böyle siyah beyaz bir çıktı kendisi. Aynanın önüne mi assam dedim, uğraşamadım uyduramadım masaya dizdim ben de. Bir de yılbaşı ağacımdan hatıra kalan renkli ışığı masada kullandım, çok güzel bir ambiyans verdi bundan sonra daha sık kullanıcam:)


Bu da doğumgünü çocuğumuz:) Yemekten sonra çekildiği için ışık ve yazılar kaydı tabi.

 

O gün tiramisudan pasta yaptım. En kolayından tabi. Dediğim gibi rahatsız olduğum için herşeyde kolaya kaçtım. Maksat düşünmüş olmak diyerek kendimi teselli ediyorum şu anda:) Yine bilgisayarda çıktı alıp sayıları kesim, kakaoyu üstüne serpmeden pastanın üstüne koydum, kakaoyu serptim ve biraz bekledikten sonra kaldırdım. Annem memnun olmadı tabi sayıdan:))


Efendim bunlar da aşk böcüklerimiz. Bir sürü versiyonu vardı bunu tabi. Bu fotoğrafta annem babamı öperken, sonrasında babam annemi öperken, sarılırken, kardeşimle, benimle ve dördümüz şeklinde bir sürü versiyonu var.. Anneciğimin yeni yaşını bir de burdan kutlayarak bu anıyı buraya hapsediyorum.

Yorumlar

  1. Canım Neşe teyzemin doğum gününü kutlar çokça öperim. On numero olmuş masa, yemekli halini de çekeydin iyiydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemin adına ben teşekkür edeyim Gülçinim, geç döndüm biraz internetimiz de sorun vardı maalesef. Öpüyorum seni:)

      Sil
  2. Çok tatlı bir organizasyon olmuş gibi duruyor mutlu güzel yaşlar diliyorum annene, tüm sevdikleriyle beraber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, çam sakızı çoban armağanı misali mini bi kutlama yaptık:)

      Sil
  3. Nice güzel yaşlara annenize

    YanıtlaSil
  4. nice güzel sağlıklı uzun yıllar diliyorum annenize:)

    YanıtlaSil
  5. nice güzel yıllar annenize:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder