Sevgililer Günü Masamız



Bir sevgililer gününü daha kazasız belasız atlattık milletce. Böyle özel gün ve gecelerde dışarıdaki kalabalıktan ve her yerde içip içip ortalığı dağıtanlardan pek hazetmiyorum doğrusu, buyüzden de evde olmayı ya da güvenli :) bi yerde bulunmayı tercih ediyorum. Bu sene 14 Şubatta pek kötü olay yaşanmadı sanırım bu sevindirici. 


Evlendikten sonra en büyük hobim haline gelen masa süsleme konusunda artık bir tık daha ileri gidip küçük bir kafem olsa mı acaba diyorum. Bu fikir beynimi kemiriyor sürekli. Aklımda bir sürü proje var, servis dekorasyon konsept müzikler hepsi kafamda hazır. Ama cesaret işte maalesef o yok. E madem cafem yok ben de kendi soframı süslerim diyerek sevgililer günü için hızlıca bir masa süslemesine giriştim. Yılbaşı ağacında kullandığım beyaz ışığı tercih ettim bu sefer. Bir de geçenlerde takip ettiğim bloglardan birinde gördüğüm milföylü pastadan yaptım. Ama bir türlü hatırlayamıyorum ismini maalesef. Kendisi burdan beni görüyorsa bu güzel tarif için kendisine teşekkür ederim.

Canım eşimin güzel laleleri şaşırttı beni bu sefer. Daha önce hiç lale almamıştım, gülü de çok severim ama bu sefer daha bi güzel oldu sanki. Suya koyunca yapraklarını biraz daha açtı daha güzel oldu buketim. Ben de rose şarap almıştım, böylece renkler birbiriyle uyumlu oldu.


Gecemizin yıldızı kalpli milföy pastaydı. Yemek olarak ise mantı ve bonfile vardı. Görüntüsü çok şık yapımı zor olmayan bu pastayla ilgili tek yapabileceğim eleştiri bir kişi için büyük olması. Bir pasta 3 dilim milföyden oluşuyor, fazlasıyla doyurucu oldu. O nedenle bir daha ki sefere iki yaprak kullanabilirim. Umarım sizin de sevgililer gününüz sevildiğinizi hissederek geçmiştir, en önemlisi bu, gerisi teferruat.




Yorumlar

  1. Merhaba Ebrucum, beğenmene çok sevindim, en kısa sürede ziyaret edicem bloğunu:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder