The Balm Rock Star Palette Hayal Kırıklığım

Bloglarda çok tutulan yere göğe sığdırılamayan, Gratiste indirime girince kapış kapış giden bu paleti ben de geçen hafta Gratisin % 50 indiriminden satın aldım. Öyle ki son paleti ben aldım, yine kapışılmış meraklıları tarafından. The Balm'ın kullandığım ilk ürünü eye linerıydı ve cidden çok memnun kaldım, kesinlikle ayrı bir yazıda bahsedicem. Bloglarda bu kadar bahsedilen ve bir pazarlama harikası olduğunu düşündüğüm Rock Star Plalette'yle ilgili pek de iyi düşünceler hasıl olmadı bende.



Tha Balm'ın bütün ürünlerindeki retro havası sanırım kızları cezbeden ilk özelliği. Bu palet de gayet başarılı resmedilmiş. Ancak tozuma yapan farları ve allığı nedeniyle kapaklı bir kutu da olsaymış daha iyiymiş dedirtti bana. Çantada taşımak için kesinlikle uygun bir ürün olmadığını düşünüyorum.
 
12 ayrı renkte far bulunan bu paletin benim en çok kullanıcağım rengi en üst sırada ortadaki Adagio olucak, çünkü yapısını çok beğendim. Ben özellikle göz çevresi kapatıcısı sürdükten sonra göz kapağımı matlaştırmak için kullanıyorum, bu nedenle her makyajımda yer alıcak bir renk. Ancak bu da diğer farlar gibi tozuma yapıyor bilginize. Aslında farların reklerini çok beğendim ama dediğim gibi bu kadar övülen bir palette en azından iyi sıkıştırılmış farlar kullanılmasını bekliyor insan.

Allığını da pek beğendiğimi söyleyemiycem çünkü fırçayı değdirdiğiniz anda etrafa yayılmaya başlıyor, nasıl bir mantıkla imal edildiğini anlayamadığım bir ürün oldu. Parmağınızla falan sürmeniz lazım allığı ki bu da çok manasız bir durum olur. Renk olarak kullanılabilir buldum ama dediğim gibi yapısı itibariyle fırçayı değdirmek cesaret ister.
 
Palette beğendiğim bir diğer ürün ise Solid Gold aydınlatıcı. Ben BB Krem kullandıktan sonra göz altıma çok az beyaz far sürüp sonra elmacık kemiklerime doğru aydınlatıcıyı uyguluyorum. Onu da parmağımla uyguluyorum başka bir şeyle kullanmak yine çok toz çıkarmasına neden oluyor. Ama parmakla uygulamak gayet rahat, her makyajımda kullanıyorum ve kesinlikle çok doğal bir ışıltı veriyor. Palet bittikten sonra bu aydınlatıcıyı tek olarak satın almayı düşünüyorum.

Bunların dışında palette iki farklı renkte ruj mevcut. Nude tonlardaki Milly'i sevdim, dudakta yokmuş gibi duruyor ve nemlendirmesi fena sayılmaz. Tabi ki bir dudak balmı değil ancak yine de günlük makyajımda kullanıyorum. Diğer ruj rengi olan Vanilly ise çok benim tonum değil ama o da dudakta doğal bir kırmızılık yaratıyor. Kırmızı sevenler kullanabilir.

Yorumlar

  1. Gratis indirim yazısını ben de yazıcam fotoğraflamam lazım hafta sonu aldıklarımı tek tek:) Balm eyeliner benim vazgeçilmezim, süperdir. Ben bu kampanyada nüde tude far paletini aldım. Çok güzel bir palet ama onda da tozutma problemi var. Bu nedenle ben çok dikkatli far süngeriyle kullanıyorum. sürtmek yerine bastırarak rengi almaya çalışıyorum. Bi de öyle dene istersen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben süngerlerden pek haz etmiyorum Gülçinim, bakteri birikiyor gibi geliyor bana maalesef. Sık sık değiştirsen de hatta yıkasan bile içine hapsoluyor bence. Ben bulaşık yıkarken bile sünger kullanmıyorum o derece yani:)

      Sil
  2. maalesef ben alamamıştım kalmamıştı *-* ıyı günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  3. baya şaşırdım beğenmediğinize halbuki the balmın farları yumuşacık gerçekten bir dokunuşta rengini iyi veren kalıcılığı iyi farlar. Acaba uygulama yaptığınız far fırçanız essencenin fırçaları gibi mi? ecotools gibi ya da real techniques gibi yumuşak kıllı far fırçalarıyle deneyin bir de. Çünkü sert veya serte yakın kıllara sahip fırçalar farın dokusunu olduğu gibi kaldırır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık fırçam çok yumuşak bir fırça ama dokundurmamla tozuması bir oldu ki bu durum ortak bir kanı sanırım. Farları parmağımla sürdüm fırça kullanmayı sevmiyorum, renklerini çok sevdim zaten ama toz olayı maalesef feci..

      Sil

Yorum Gönder