Hoş Geldin Eylül Hoş Geldin 30. Yaşım



           İnanamasam da 30 yaşındayım artık. Geri dönüp bakınca 30 yılımın güzel geçip geçmediğini sorgulamıyorum, Allaha şükür güzel bir hayatım oldu. Ancak yeterince verimli oldum mu diye düşününce işte orda bazı soru işaretlerim var. Zamanında üniversiteyi bitirdim, zamanında işe girdim ve zamanında evlendim. Buralarda bi sıkıntı yok. Güzel tatillerim oldu ve arkadaşlarım, olabildiğince gezip görmeyi ve az ama öz arkadaşla tatmin edici ilişkiler geliştirmeyi denedim ve bu konuda da fena değilim.  Güzel kitaplar okudum, benden daha çok kitap okuyanları kıskandım ve olabildiğince kitap almaya çalıştım. Bu konuda tek sıkıntım kütüphanemin daha gelişmiş olmasını sağlayabilirdim noktasında. İşimden çok memnun değilim aslında, hep daha iyisini yapabilirdim diye düşündüm ama bir şekilde yeterince emek verip yapmadım. Bu verimsiz olduğum bir nokta, gerçekten kendime, hayatıma ve zekama ihanetim. 
Doğru zamanda doğru insanlar güzel bir evlilik yaptım, Allah herkese nasip etsin, bu konuda da içim rahat. Eskiden hareket etmeye çalışan bi şekilde sporu hayatının içinde tutan biriydim ama evlendikten sonra bu konuda sınıfta kaldım. Çok güzel bol bol yemek yedim ve sonuçta kilo aldım. Sanırım bu konuda da bi fire vermişim. O zaman otuz yaşıma kadar yanlış yaptığım konularla ilgili hatalarımı ele alma vakti gelmiş. Daha çok kitap satın almalı, kariyerime daha fazla zaman ayırmalı, spor yapmalı ve bir kaç yıl içinde çocuk sahibi olmalıyım. Peki bunlar gerçekleşince?

Allah kerim:)

Yorumlar

  1. En güzeli de bu bence, kendimize sözler vermek. Kendimizi yeterince -görebilmek-. Daha sonrasında her şey hallolur zaten.
    Doğum gününüz kutlu olsun, yapmak istediklerinizi yapabileceğiniz nice yıllarınız olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ersin, umarım azmim devam eder:)

      Sil
  2. Cocuk fikrini begendm:) allah tez zamanda nasip etsn :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni yaşıınız size şans, mutluluk ve sağlık getirsin o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Yeni yaşınla birlikte dilerim olmasını istediğin her şey gerçek olur :') gebe blogger olarak kesinlikle bebek fikrini öne almalısın derim :) en hayırlı zamanda gönlünüzce olsun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hayırlı doğum nasip etsin Gözdecim, iyi dileklerin için teşekkür ederim:)

      Sil
  5. Allah uzun ömürler nasip etsın inşallah :) hatası bile güzel olan yaşlar :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Merve, blogunu ilk ziyaretim, artık takipteyim :) Sevdiklerinle birlikte ve gönlünce nice yıllar diliyorum ...
    Tülay

    YanıtlaSil

Yorum Gönder