Yılbaşı Kahvaltısı - New Year Breakfast

Bir Aralık itibariyle yeni yıl moduna girmeye başladık yavaş yavaş. Ben de yılbaşı ağacımı çıkardım, kurdum, süsledim ve haftasonu iki kişilik minik bir yılbaşı temalı kahvaltı hazırladım. Aslında sofradakiler resimlerdekiyle sınırlı değildi ama konsepti bozmasınlar diye onları sofraya koymadan önce fotoğrafladım:)

Since 1st of December, we start to fell the newyear slowly. I have decorated my newyear tree already, and decided to prepare to a newyear concept breakfast for the weekend. We eat much more things that are seen from the pic, but didn't photo them because they dont suit the table concept:)



Kar taneli ve kırmızı tabaklı çar bardaklarımı geçen sene Şok Marketten almıştım, yeşil peçetelerim Zara Home, kardanadamlı peçete halkalarım ve yıldızlı kırmızı runnerım YKM Home'dan. Bu sene yeniyıl temalı hiç bir ürün almış değilim henüz, ziraa geçen sene yılbaşına bir kaç gün kala deli indirimler oldu ve ben daha önce aldığım için başımı taşlara vurmuştum.

I have buy the new year concept glasses from a local Market last year, the napkins are from Zara Home, the white stared red runner and the snowman napkin ring are from YKM Home. This year i havent buy a new thing for the newyear because 2 or 3 days before there have been big sales, so i decide to wait for the sale.


Kış akşamlarının ve yeniyılın geldiğinin göstergelerinden olan kestanenin şeker hali:) Seviyorum kendisini çok. O minik kozalak da ağaç süslemesi için aldığım kozalaklardan. Diğer süslere göre fiyatları çok daha uygun ayrıca ağaca çok doğal bir görünüm veriyorlar, aklınızda bulunsun.

The symbol of the winter is (and my favourite) chestnut. That little pine cone is for the new year tree, they are so cheap and makes the tree more real. I prefer you to buy.

Sevgiler, öpücükler :)
Loves and kisses :)



Yorumlar

  1. Yeni yil kahvaltisina davet edilmeyi bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bismillah daha yazıyı yayınlamadım nerdeyse, tamam bekleriz:)

      Sil
  2. Harika bir sofra olmuş :) Yeni yıl temalı her şey çok tatlı zaten :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder