Kızımın Odasında Son Rütuşlar



Doğuma tam 15 gün kaldı! Şaka gibi geliyor düşününce ama gerçek. Hem geçmek bilmeyen hem de çok çabuk geçen dokuz ayın sonuna geldim ve artık bebek alışverişi anlamında sadece kızımın odasının halısı dışında bir eksiğimiz kalmadı. Halı konusunda acelem yok ziraa zaten ilk altı ay bizim odamızda, yanımızda yatıcak bebeğim. Ayrıca İzmir'de hava sağlıklı insanlar için bile dayanılmaz sıcaklıktayken benim gibi karnı burnunda bi hamile için dışarı çıkıp halı aramak pek mantıklı değil.


Kızımın odasının mobilyalarını ve perdesini zaten çok önce almıştım ve bebeğimin eşyalarını bir aylık bir havalandırma döneminden sonra yerleştirmiştim. Dün de şifonyerin üzerindeki aynayı astık ve pufun üzerindeki askısını monte ettik. Şifonyerin üzerindeki ayna aslında ayna değildi. Madam Cocoda geçen sezon kapı çelengi olarak satılan bu aksesuarı aldığımda aklımda ayna olarak kullanmak vardı. İçine ayna monte ettirip asma aparatı eklettikten sonra evin giriş kapısının karşısında, holde kullanmaya başlamıştım. Ancak kızımın odasına çok daha fazla yakışınca yerini değiştirdim.

Bebeğim için aldığım ilk ürün olan nevresim takımı, English Home'dan aldığım duvar kağıdıyla müthiş bir uyum sağladı. İçime sinmeyen hiç bir şey yok Allah'a şükür, sadece kızım eksik:)


Bebek askısı aramıştım uzun zaman, ancak 3 lü paketler halinde satılan ahşap bebek askılarının fiyatları hep çok yüksek gelmişti ve sadece annelerin duygularına hitap ederek para kazanmaya çalışan firmalara sinir oluyorum. Gerçekçi fiyatlara sözüm yok ama boyutunu küçültüp bebek ürünü olduğu için çılgın fiyatlar vermemi beklemesin kimse. Kızımın bu renkli ahşap askılarını geçen ay Markafoni'de bir kampanyadan aldım. 20 tane almıştım ama daha çok bile alabilirmişim, çok canlandırdı kızımın dolabımı.


Bizde son durumlar böyle, artık iyice ağırlaştım ve evden pek çıkamaz oldum. Bunda havanın çok sıcak olmasının da önemi çok fazla. Belki bundan sonraki postumda kızınla tanıştırırım sizi:)


Hadi İnşallah..

Yorumlar

  1. Çok hoş bir oda olmuş maşallah :)
    Acaba doğum yaptın mı diye bakmaya gelmiştim aslında ;) Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az kaldı doğuma, bakalım prensesimi kucağıma aldıktan sonra hayat nasıl olucak, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için:))

      Sil
  2. çok tatlı olmuş,güzel mutlu ve sağlıklı günlerde büyütün inşaAllah =) ^_^

    YanıtlaSil
  3. Çok zevklisiniz herşey çok güzel görünüyor :) sağlıkla gelsin minik kız, gülerek kavuşun inşallah... Artık takipteyim sizi de beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  4. merhaba. hayırlı olsun bebeğiniz. nevresim takımını ne zaman aldınız english home dan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Rabiacım, nevresim takımım English Home'dan değil, Markafoniden almıştım bebek nevresimleri satan bi dükkandan.

      Sil

Yorum Gönder