Bebeğim Uyurken: Sarah Jio - Elveda Haziran



Eliz neredeyse bir aylık olmak üzere ve hayat yavaş yavaş (uyuduğum sürece) normale dönmeye başlıyor. Tabi ki kızımdan önceki hayatıma dönmem imkansız ama yine de geceleri uyuduğum sürece gündüzleri iyiyim ve kızımı uyuttuğum zamanlarda evde kendime yapacak bişeyler buluyorum. Kitap okumayı bu kadar sevdiğimi, bu uykusuz halimle bile kitap okuyarak kendime terapi yapma ihtiyacı hissedince anladım. Kitap okuyabiliyor olmak benim için hayatımın normal akışına girdiğini ve herşeyin yolunda olduğunu simgeliyor(muş).

Kitapyurdu sitesine yüzyıllardır üyeyim, kaç yıl olduğunu bilmiyorum. Bunun dışında daha başka kitap satış sitelerine üyeyim tabiki ve hepsinin kampanyalarını takip ediyorum. Şu günlerde Kitapyurdunda güzel bir kampanya var. Telefonunuza sitenin uygulamasını indirerek oradan alışveriş ederseniz 10 TL ve üzeri siparişlerinize kargo ödemiyorsunuz. Ben de bu kampanyadan faydalanarak ruhumu dinlendiren ve beynimi yormayan yazar Sarah Jio'nun Elveda Haziran kitabını sipariş ettim. Yanında kahve hediyesiyle birlikte bir günde elime ulaştı. Ben emziren bir anne olarak maalesef kahvemi içemiyorum ancak onun yerine gaz önceliyici Milupanın Rezene Çayını içerek bir saat kadar kitap keyfi yapabiliyorum. Çayın tadını değiştirmek için de biraz mandalin sıkıyorum, böylece çok lezzetli oluyor ama biraz iştah açıyor.

Sadede dönecek olursam, yine bildiğimiz alıştığımız Sarah Jio tarzı olan, hem geçmişte hem günümüzde geçen bir hikaye. Yine aynı akıcılıkta ve tatta. Bu sefer küçük bir kitapçıda geçen güzel ve sıcak bir hikaye. Bana çok iyi geldi, eminim size de iyi gelecektir.

Yorumlar

  1. Sarah Jio'yu hep okudu millet de bir ben kaldım sanırım fırsat bulunca okumalı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder