Golden Rose Wonder Lash Rimel Tavsiye Etmemesi


Makyaj malzemesi olarak sadece tek bir ürün kullanabilirsin deseler, hiç tereddütsüz rimelimi alır kaçarım, o kadar önemli bire malzemedir benim için. Loreal yıllarca bu konuda bir çok çeşidiyle kalbimi kazanmış bir markadır, geçen yıla kadar hemen hemen bütün çeşitlerini kullanıp memnun kalmışımdır. 

Ancak geçen yıldan beri The Balm rimelimi kimselerle değişemez oldum, çok sevdim çok kullandım, ama yine de kendimi kısır döngüde bırakmamak adına Golden Rose Wonder Lash'e bi şans verdim. Aslında çok yakından takip ettiğim bi bloggerın kullandığını gözünce almaya karar vermiştim, kendim deneyimleyince kullanan kişiye inanamadım.

Öncelikle fırça yapısını hiç beğenmedim, her sürüşümde göz kapağıma değiyor bi şekilde. Senin elinin ayarı yoktur belki diye düşünecek olursanız 13 yıldır hemen hemen hergün rimel süren bir insan olduğumu hatırlatmak isterim.

Kirpiklerimi doğru düzgün uzatmıyor, dolgunlaştırmıyor ya da tek tek ayırmıyorum. Bu rimelin amacı ne anlamadım. Dolgunlaştırmayı hedefliyen rimeller tek tek ayırma konusunda yetersiz kalır ama size kalın kirpikler verir. Bu rimel hiç birini yapmıyor. Çok saçma. Mesela Loreal rimellerinin çoğu tek tek ayırma konusunda yetersiz kalıyor ama gerçekten kalın ve takma kirpik etkisinde kirpikler veriyor. Düğün makyajında tadınaki makyajlar için birebir. The Balm ise tek tek ayırıp biraz uzatıyor, günlük makyaj için çok uygun.

Uzun lafın kısası Golden Rose bizimle değilsin!

Yorumlar

  1. ürün önermeme yazılarına bayılıyorum merveku :) son zamanlarda bende essence in bi rimelini kullanıyorum gayet güzel çıktı 10 tl ye aldım hemde :)

    YanıtlaSil
  2. golden rose'un eyelineri hariç hiç bir ürününü sevemedim :(

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir blog en baştaki yazınıza kadar tek tek okudum 🙋 Ve galiba aynı yerlerde yaşıyoruz evinizin manzarasından bunu anladım Bostanlı sahil manzarası en güzeli :) umarım hayatınızda hep mutlu olursunuz böyle güzel yazılara devam :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba sizi takibe aldım müsaitseniz sayfama beklerim sevgiler başarılar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder